Leijona Security Arvojengin jäseneksi

Vaihteeksi ilmoitusluontoista asiaa. Leijona Security on liittynyt Arvojengi-yritysverkoston jäseneksi. Arvojengi on samanhenkisten digitaalisten palveluiden kehittämisen parissa toimivien yritysten verkosto, jonka toimialoihin kuuluu monenmoista ohjelmistokehityksestä liiketoimintamuotoiluun. Verkoston yrityksissä työskentelee yhteensä yli sata oman alansa osaajaa, ja asiakkaita on laajasti yhteiskunnan eri sektoreilta.

Arvojengi mahdollistaa tiettyihin asioihin erikoistuneiden yritysten yhteistyön esimerkiksi tarjouksissa sekä osaamisen jakamisen. Verkostolla on kyky toteuttaa suuria, monialaista osaamista vaativia projekteja tuomalla mukaan ne yritykset, joiden osaamista tarvitaan. Näin kaikki palvelut saadaan “yhdeltä luukulta” vaikka yritykset keskittyvätkin ainoastaan ydinosaamiseensa.

Oma näkemykseni on, että ydinosaamiseen keskittyminen pitää palvelujen laadun korkealla. Esimerkiksi Leijona Securityn ei ole tarpeen hankkia omaa identiteetin ja pääsynhallinnan ohjelmisto-osaamista, sillä Arvojengistä löytyy jo tätä tekevä yritys Haidion. Toisaalta muut verkoston yritykset voivat helposti tuoda mukaan tarjoamaansa Leijona Securityn osaamista verkkojen suojaamisessa ja valvonnassa, kyberturvallisuuden riskienhallinnassa, jatkuvuudenhallinnassa ja niin edelleen. 

Nyt voidaankin todeta, että verkostolla on kyky viedä monimutkaisiakin digitalisaatiohankkeita maaliin ottaen mukaan myös kyberturvallisuuteen liittyvät näkökulmat ja riskiarviot. Kokonaisuus on siis enemmän kuin osiensa summa. Kehotankin tutustumaan Arvojengin tarjoamiin osaamisalueisiin ja miettimään, onko jotain tarvetta jossa tämä yritysverkosto voisi olla avuksi!

Arvojengin sivut: https://www.arvojengi.fi

Kategoria Ajankohtaista, Yritys