Konsultointi

Tietoturvakonsultointi

Leijona Security suorittaa tietoturvakonsultointia asiakkaidensa tarpeiden mukaan. Verkon ja järjestelmien suojauksen suunnittelu ja ohjelmistojen valinta sekä muut tietoturvaan liittyvät kysymykset ja ongelmat aiheuttavat monesti päänvaivaa, ja autamme näissä kysymyksissä mielellämme. Myös tietoturvakoulutusta ja teknisiä töitä kuten laitteiden ja järjestelmien asentamista ja konfigurointia on mahdollista tilata konsultointina.

Konsultointi toteutetaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan konsultaationa, työpajoina, koulutuksena tai teknisenä avustamisena tai näiden yhdistelmänä.

Tietoturvakartoitus

Mikäli on tunne että tietoturvan tilanne ei ehkä ole paras mahdollinen tai ollenkaan tiedossa, kokonaisvaltainen tietoturvakartoitus auttaa selvittämään organisaation tilanteen ja asiat joihin tulisi seuraavaksi panostaa. Kartoituksessa selvitämme yhdessä laitteidenne, järjestelmienne ja verkkonne suojauksen tason ja miten se kytkeytyy omaan toimintaanne ja tietoturvatarpeisiinne. Kartoitus sisältää työpajan jossa selvitämme yhteistyössä tilanteenne sekä purkutilaisuuden jossa esittelemme löydökset ja annamme selkeät toimenpideohjeet kyberturvan parantamiseen. Kartoitus toteutetaan organisaation koosta riippuen vähintään kahden päivän mittaisena.

Hinnat:

Tietoturvakonsultointi 120 € / h

Tietoturvakartoitus alkaen 1200 € / 2 pv, jonka jälkeen 120 € / h

Tietoturvakoulutus 100 €/ henkilö, minimihinta 1000 €.

Mainitut hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa.

Kaikessa konsultoinnissamme on 100 % tyytyväisyystakuu. Mikäli et ole tyytyväinen lopputulokseen, et maksa palvelusta.

Kiinnostuitko? Mikäli haluat tietää palvelusta enemmän tai pyytää tarjousta, ota yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta tai lähetä viesti sales@leijonasecurity.fi