Tietoa Leijona Securitystä

Leijona Security on helsinkiläinen yritys jonka intohimona on auttaa asiakkaitamme keskittymään ydinosaamiseensa tarjoamalla heille helppoja ja tehokkaita kyberturvapalveluita. Meidän mielestämme hyvä kyberturva on kaikkien perusoikeus. Pyrimme kaikessa toiminnassamme tuottamaan asiakkaille aitoa lisäarvoa ja turvaa. Palvelumme on suunnattu sekä yksityisen, julkisen että kolmannen sektorin toimijoille. Yrityksemme on 100 % suomalainen.

Meitä ohjaavat seuraavat arvot:

Olemme avoimia.

Uskomme avoimuuteen sekä yrityksemme sisällä että sen ulkopuolella. Hintamme ja palvelulupauksemme ovat julkisia, ja toimintamme on mahdollisimman avointa. Uskomme, että avoimuus johtaa parempaan tyytyväisyyteen työntekijöillemme ja parempaan palveluun asiakkaillemme.

Meillä on oma nahka pelissä.

Yrityksillä on aina oma raha ja maineensa pelissä. Haluamme viedä tämän hieman pidemmälle. Haluamme suojata tietosi yhtä hyvin kuin omat tietomme. Siksi tarjoamme vankkoja palvelutasosopimuksia. Yrityksen sisällä annamme jokaiselle työntekijälle tunteen, että Leijona Security ei ole vain paikka, jossa he työskentelevät, vaan paikka, jossa heillä on mahdollisuus ja velvollisuus vaikuttaa.

Olemme brutaalin rehellisiä.

Emme myy sinulle palveluita, joita et tarvitse. Jos teemme virheitä, tunnustamme ne heti ja ryhdymme korjaaviin toimenpiteisiin. Emme maalaa ruusuista kuvaa palvelustamme. Leijona Security odottaa työntekijöidensä olevan rehellisiä kaikessa vuorovaikutuksessaan, vaikka se olisi tuskallista Leijona Securitylle.