Käyttöehdot

1. Ehdot

Siirryttäessä verkkosivustolle osoitteessa https://www.leijonasecurity.fi hyväksyt nämä käyttöehdot, kaikki sovellettavat lait ja asetukset ja sitoudut olemaan vastuussa sovellettavien paikallisten lakien noudattamisesta. Jos et hyväksy mitään näistä ehdoista, sinua kielletään käyttämästä tätä sivustoa. Tämän verkkosivuston materiaaleja suojaa sovellettava tekijänoikeus- ja tavaramerkkilaki.

2.

 1. Käyttölupa myönnetään väliaikaisesti yhden kappaleen materiaalien (tietojen tai ohjelmistojen) lataamiseksi Leijona Security Oy: n verkkosivuilta vain henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen väliaikaiseen tarkasteluun. Tämä on lisenssin myöntäminen, ei omistusoikeuden siirtäminen, ja tämän lisenssin nojalla et saa:
  1. muokata tai kopioida materiaalia;
  2. käyttää materiaaleja mihin tahansa kaupalliseen tarkoitukseen tai julkiseen esitykseen (kaupallinen tai ei-kaupallinen);
  3. yrittää purkaa tai takaisinmallintaa mitään ohjelmistoja, jotka ovat Leijona Security Oy:n verkkosivustolla;
  4. poista tekijänoikeuksien tai muita tekijänoikeuksien alaisia merkintöjä; tai
  5. siirtää materiaaleja toiselle henkilölle tai ”peilata” materiaaleja millä tahansa muulla palvelimella.
 2. Tämän lisenssin voimassaolo päättyy automaattisesti, jos rikot näitä rajoituksia, ja Leijona Security Oy voi lopettaa sen milloin tahansa. Lopettaessasi tämän lisenssin sinun on tuhottava kaikki haltuusi ladatut materiaalit joko sähköisessä tai painetussa muodossa.

3. Vastuuvapauslauseke

 1. Leijona Security Oy: n verkkosivuilla olevat materiaalit toimitetaan sellaisenaan. Leijona Security Oy ei anna ilmaistuja tai implisiittisiä takuita, ja hylkää ja kieltää täten kaikki muut takuut, mukaan lukien rajoittamatta implisiittiset takuut tai myyntikelpoisuuden, sopivuuden tiettyyn tarkoitukseen tai immateriaalioikeuksien loukkaamatta jättämisen tai muun oikeuksien loukkaamisen.
 2. Lisäksi Leijona Security Oy ei takaa tai tee mitään huomautuksia verkkosivuillaan tai muuten tällaisiin materiaaleihin tai muihin sivustoon linkitettyjen materiaalien käytön tarkkuudesta, todennäköisistä tuloksista tai luotettavuudesta.

4. Rajoitukset

Leijona Security Oy tai sen palveluntoimittajat eivät missään tapauksessa ole vastuussa vahingoista (mukaan lukien, rajoittamatta, tietojen tai voittojen menetyksistä tai liiketoiminnan keskeytymisestä johtuvat vahingot), jotka johtuvat materiaalien käytöstä tai kyvyttömyydestä käyttää niitä Leijona Security Oy:n verkkosivuilla, vaikka Leijona Security Oy:lle tai Leijona Security Oy:n valtuutetulle edustajalle on ilmoitettu suullisesti tai kirjallisesti tällaisten vahinkojen mahdollisuudesta. Koska jotkin lainkäyttöalueet eivät salli implisiittisten takuiden rajoituksia tai vastuun rajoittamista välillisistä tai satunnaisista vahingoista, nämä rajoitukset eivät välttämättä koske sinua.

5. Materiaalien tarkkuus

Leijona Security Oy:n verkkosivustolla esiintyvät materiaalit voivat sisältää teknisiä, typografisia tai valokuvavirheitä. Leijona Security Oy ei takaa minkään verkkosivustolla olevan materiaalin olevan oikeita, täydellisiä tai ajantasaisia. Leijona Security Oy voi tehdä muutoksia verkkosivuillaan olevaan aineistoon milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Leijona Security Oy ei kuitenkaan sitoutu päivittämään materiaaleja.

6. Linkit

Leijona Security Oy ei ole tarkistanut kaikkia verkkosivustolle linkitettyjä sivustoja eikä ole vastuussa minkään tällaisen linkitetyn sivuston sisällöstä. Minkä tahansa linkin sisällyttäminen ei tarkoita Leijona Security Oy:n hyväksyntää sivustolle. Tällaisen linkitetyn verkkosivuston käyttö on käyttäjän omalla vastuulla.

7. Muutokset

Leijona Security Oy voi milloin tahansa päivittää nämä käyttöehdot verkkosivustolleen ilman erillistä ilmoitusta. Käyttämällä tätä verkkosivustoa suostut sitoutumaan näiden käyttöehtojen silloiseen nykyiseen versioon.

8. Sovellettava laki

Näitä ehtoja säännellään ja tulkitaan Suomen lakien mukaisesti, ja käyttäessäsi sivua asetut peruuttamattomasti kyseisen valtion tai alueen tuomioistuinten yksinomaiseen toimivaltaan.