Tietoturvakonsultointi

konsultointi

Tietoturvakonsultointi

Leijona Security suorittaa tietoturvakonsultointia asiakkaidensa tarpeiden mukaan. Verkon ja järjestelmien suojauksen suunnittelu ja ohjelmistojen valinta sekä muut tietoturvaan liittyvät kysymykset ja ongelmat aiheuttavat monesti päänvaivaa, ja autamme näissä kysymyksissä mielellämme. Myös hallinnollisen tietoturvan ja tietoturvapolitiikan kehittäminen ja tekniset työt, kuten laitteiden ja järjestelmien asentaminen ja konfigurointi, on mahdollista tilata konsultointina.

Konsultointi toteutetaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan konsultaationa, työpajoina, koulutuksena tai teknisenä avustamisena tai näiden yhdistelmänä.

Tietoturvakartoitus

Mikäli on tunne että tietoturvan tilanne ei ehkä ole paras mahdollinen tai ollenkaan tiedossa, kokonaisvaltainen tietoturvakartoitus auttaa selvittämään organisaation tilanteen ja asiat joihin tulisi seuraavaksi panostaa. Kartoituksessa selvitämme yhdessä laitteidenne, järjestelmienne ja verkkonne suojauksen tason ja miten se kytkeytyy omaan toimintaanne ja tietoturvatarpeisiinne. Kartoitus sisältää työpajan jossa selvitämme yhteistyössä tilanteenne sekä purkutilaisuuden jossa esittelemme löydökset ja annamme selkeät toimenpideohjeet kyberturvan parantamiseen. Kartoitus toteutetaan organisaation koosta riippuen vähintään kahden päivän mittaisena.

Tietoturvakoulutus

Tietoturvakoulutus on kustannustehokas tapa vähentää työntekijöiden tietoturvariskejä. Teknisten tietoturvakontrollien tuomaa turvallisuutta voidaan täydentää henkilöstön tietoturvaosaamista lisäämällä. Leijona Securityn perusmuotoinen henkilöstön tietoturvakoulutus toteutetaan kahden tunnin mittaisena työpajana, jossa käydään läpi tietoturvariskejä ja niiltä suojautumista sekä aktivoidaan työntekijät pohtimaan tietoturvan merkitystä omassa työtehtävässään. Jos tarvitset räätälöityä tietoturvakoulutusta esimerkiksi johdolle, sovelluskehittäjille tai matkustavalle henkilöstölle, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Hinnat:

Tietoturvakartoitus alkaen 3250 € / 2 pv

Tietoturvakoulutus 120 €/ henkilö, minimihinta 1800 €.

Mainitut hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa.

Kaikessa konsultoinnissamme on 100 % tyytyväisyystakuu. Mikäli et ole tyytyväinen lopputulokseen, et maksa palvelusta.